Добре дошли в World Class България!

Въведете рождената си дата:
(Всички участници трябва да са навършили 18 г.)

С влизането ви в сайта се съгласявате с Правилата и Условията
За World Class

Diageo Reserve World Class е най-голямото и най-авторитетното годишно събитие в барманската индустрия. То е синоним на разширяване на границите на съвременната и експерименталната коктейлна култура и използва най-добрите съставки и най-изискания алкохол.

То преобразява високата култура на консумация на алкохол по света и има за цел да вдъхнови, обучи и отдаде признание на най-добрите бармани.

Днес World Class се провежда в 50 страни и е световно признат конкурс в тази индустрия.

„Вдигането на летвата“ и подкрепата за повишаване на стандартите на барманите заемат централно място в програмата. Всеки барман, който се състезава в World Class, преминава през специално обучение за марките в допълнение към подобряване на уменията и запознаване с тенденциите в миксологията. Обучението се провежда от нашия Бранд Посланик и от специалисти от трети страни, което повишава доверието към програмата.

Всяка година ние разширяваме съдържанието на обучителните сесии, като следим то да е актуално с променящите се тенденции в миксологията. Този модел ни гарантира, че барманите ни притежават богати знания за качеството и наследството на нашата гама от продукти и разбират как да ги сервират по най-добър начин на клиентите.

Светът на барманството се развива и еволюира постоянно, затова ние искаме да преобразим и съживим изисканото преживяване при консумация заедно с коктейлната култура и да покажем най-новите тенденции в миксологията.

Ще се състезавате с около 15 000 бармани от целия свят. World Class е единственият конкурс за бармани с наистина световен обхват, предлагане на широка гама продукти и най-големите гурута в индустрията.

Световният финал се е превърнал в едно от най-желаните събития в индустрията, което събира някои от най-влиятелните хора. Той също предлага световна сцена за най-добрите бармани.